När Grisar Flyger

När kommer man få höra musik, som är i klass med 60-70-talet?


Veckans musik på Last.Fm



Svensk fotbolls framtid?

Hoppas att Lagebäck har gjort sitt i det Svenska landslaget nu. Han har gjort en fantastisk insats som förbundskapten under sina år. Men det måste till förändring nu en ny tränare som vill bygga upp ett nytt svenskt landslag. Som vågar spela med yngre spelare. Ex, Källström, S.Larsson, Granqvist, Stoor och andra unga svenska spelare.

Om Sverige hade nu lyckas att tagit sig vidare skulle det blivit ett intressant mötte mot Holland. Ni som minns så möttes Sverige - Holland just i en Kvartsfinal i Em 04, då en väldigt jämn match mellan lagen och ett avgörande först på straffar,  där det var lika efter det ordinarie fem omgångarna och Holland vann i den sjätte omgången. Nu har Holland utvecklas och blivit bättre, Sveriges kurva pekar neråt är nog så att grunden i dagens landslag var som bäst för ca 4 år sedan.
 
Nu får vi hoppas att det kommer ett nytt stjärnskott i svenskfotboll samtidigt som resten av det svenskaspelarna utvecklas ytterligare. Så kan vi hoppas på ett lyckat Vm kval och förhoppnings viss ett VM slutspel.

Hej hej hemskt mycket hej

En månad mellan inläggen, det är mitt sätt att jobba på. Somliga skriver 9 inlägg om dagen. Finns ju ändå inget spännande att skriva om så.

RSS 2.0